Roeigoed

Bij Roeigoed zijn ze al meer dan 25 jaar met roeien bezig. Het is wat Roeigoed betreft de mooiste sport die er is.

Kracht, conditie, techniek en teamwork zijn bij roeien allemaal even belangrijk en daarmee is roeien het complete recept voor een gezond en succesvol leven.

Om optimaal te genieten van deze sport, deze levenswijze, is goed materiaal nodig. Roeigoed heeft zich er op toegelegd om topkwaliteit producten te verzamelen die je kunnen ondersteunen om je doelen te bereiken met roeien.

Hudson

Deze Engelse botenmakers maken al sinds 1984 boten, en hun boten hebben sindsdien 80 wereld en olympische medailles gewonnen.

Postillion Hotels

Vergaderen met collega’s, een business meeting met partners of een groots event voor uw relaties. Welkom bij Postillion Hotels. Kom werken en maak uw zakelijke bijeenkomst tot een succes. Blijven overnachten? Dat kan natuurlijk ook. Meet, work, stay. U vindt Postillion Hotels op acht locaties door heel Nederland. Nabij snelwegen en met volop parkeergelegenheid.

Powerhouse Sport

Powerhouse Sport Nederland is gespecialiseerd in het produceren en leveren van high performance team- & verenigingskleding op maat. Al meer dan 18 jaar begeeft Powerhouse Sport zich op de markt van zowel roeikleding, wielerkleding als triathlonkleding. In de afgelopen 18 jaar heeft Powerhouse Sport veel ervaring opgedaan en een scala aan hoogwaardige, high performance sportkledingstukken ontworpen. Powerhouse Sport levert producten aan zowel internationale atleten als mede aan bescheiden clubsporters!

Frisia Verzekeringen

Frisia is uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. De adviseurs van Frisia nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Frisia kan u dan ook garanderen dat de adviseurs aan deze vereisten voldoen. Ze houden voortdurend de kennis actueel. Frisia’s adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien.