OPENING WEBSHOP

Beste deelnemers en toeschouwers,

Om de Hel van het Noorden dit jaar weer onvergetelijk te maken is er een gloednieuwe kledinglijn ontworpen. Van roeipakjes tot aan truien, overal is aan gedacht. Deze kledinglijn wordt in samenwerking met Powerhouse gefaciliteerd. Hierdoor is alles van vertrouwde kwaliteit. Neem gauw een kijkje in de webshop (https://www.powerhousesport.nl/helvanhetnoorden/) en bestel uw favoriete kledingstuk! Er wordt per bestelling verzendkosten gerekend, dus vraag vooral even bij uw roeivrienden of roeivriendinnen of ze ook mee willen bestellen.

Als u voor 18 november een trui of muts besteld, dan zal deze op tijd geleverd worden om ze te kunnen dragen op de 44ste editie van de Hel van het Noorden! In combinatie met roeikleding zal de bestelling geleverd worden 6 weken na sluiting van de webshop. De webshop zal sluiten op 1 december.

Vragen? Mail naar hrm@helvanhetnoorden.nl

Opdat iedereen mooi gekleed de Hel mag starten!

De Hel Commissie