Roeigoed

Bij Roeigoed zijn ze al meer dan 25 jaar met roeien bezig. Het is wat Roeigoed betreft de mooiste sport die er is.

Kracht, conditie, techniek en teamwork zijn bij roeien allemaal even belangrijk en daarmee is roeien het complete recept voor een gezond en succesvol leven.

Om optimaal te genieten van deze sport, deze levenswijze, is goed materiaal nodig. Roeigoed heeft zich er op toegelegd om topkwaliteit producten te verzamelen die je kunnen ondersteunen om je doelen te bereiken met roeien.

Hudson

Deze Engelse botenmakers maken al sinds 1984 boten, en hun boten hebben sindsdien 80 wereld en olympische medailles gewonnen.

De Studentenservice

De StudentenService weet met betaalbare tarieven vakkundig werk af te leveren door gebruik te maken van gemotiveerde, meedenkende studenten. Door mensen zorgvuldig te selecteren op het gebied van sport en studie weten wij dat onze mensen met u meedenken en hard willen werken!

Powerhouse Sport

Powerhouse Sport Nederland is gespecialiseerd in het produceren en leveren van high performance team- & verenigingskleding op maat. Al meer dan 18 jaar begeeft Powerhouse Sport zich op de markt van zowel roeikleding, wielerkleding als triathlonkleding. In de afgelopen 18 jaar heeft Powerhouse Sport veel ervaring opgedaan en een scala aan hoogwaardige, high performance sportkledingstukken ontworpen. Powerhouse Sport levert producten aan zowel internationale atleten als mede aan bescheiden clubsporters!

Frisia Verzekeringen

Frisia is uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. De adviseurs van Frisia nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Frisia kan u dan ook garanderen dat de adviseurs aan deze vereisten voldoen. Ze houden voortdurend de kennis actueel. Frisia’s adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien.

Bo-Rent

Bo-Rent is ruim 40 jaar de meest ervaren partner voor de verhuur van een zeer groot assortiment machines voor de professional in de bouw. Waar u ook aan het werk bent in Nederland, u kunt altijd bij ons terecht. Met meer dan 60 filialen heeft u snel de beschikking over gereedschappen, beveiligingsuitrustingen, bouwmachines, accessoires of andere bouwgerelateerde apparatuur en transportmiddelen.

Hettema Verhuur

Bent u op zoek naar een verhuurbedrijf voor uw evenement, feest of bruiloft in de regio Groningen? Bij Hettema verhuren we praktisch alles. Hettema Verhuur is er zowel voor bedrijven als voor particulieren. Wij maken uw feestdag zo compleet mogelijk met zeer goed kwalitatief en verzorgd materiaal of u nu 10 of 5000 personen verwacht.

Organiseert u een bedrijfsfeest? Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Of bent u betrokken bij de organisatie van een sporttoernooi of buurtfeest? Alles wat u nodig hebt vindt u bij Hettema Verhuur in Groningen. Wij beschikken over een enorm groot en dynamisch assortiment, met daarin alles om uw evenement tot een daverend succes te maken.

Koninklijke Oosterhof Holman

In ruim een eeuw tijd is Koninklijke Oosterhof Holman uitgegroeid tot een complete speler in de veelzijdige markt van de grond-, weg-, waterbouw en de milieutechniek. Met specialismen die elkaar effectief en efficiënt versterken in integrale projecten. Voor totale ontzorging, van ontwerp en advies tot en met realisatie en onderhoud. Een totaaloplosser van infrastructurele vraagstukken met de focus op innovatie, specialismen, duurzaamheid en kennisdeling.

Nescio Hotel Groningen

Ons gastvrije 3* hotel ligt ideaal op korte afstand van de binnenstad van Groningen. Met volop gratis parkeergelegenheid, professionele vergaderzalen en prima hotelkamers. U vindt ons vlakbij de A28, het Paterswoldsemeer, Groningen Airport Eelde en de prachtige natuur & cultuur van Groningen en Drenthe.